Home » Blog » 5 lekkere en eenvoudige hapjes voor Kerstmis

5 lekkere en eenvoudige hapjes voor Kerstmis

Het is bijna december en dat betekent… bijna tijd voor Kerstmis! Heb je een kerstfeestje gepland, maar heb je écht geen inspiratie voor lekkere en originele hapjes? Geen probleem! Wij helpen je hier graag mee en geven je 5 lekkere en eenvoudige hapjes voor Kerstmis. In onze shops koop je zowel heerlijke kant-en-klare snacks, als alle ingrediënten die je nodig hebt om van je feestje een spetterend succes te maken!

1. Pizza kerstboom

Pizza smaakt altijd, niet? En wat is er dan leuker om er een kerstachtige twist aan te geven? In onze shops vind je tal van lekkere pizza’s of je kan zelf aan de slag met ons pizzadeeg, kaas en al de ingrediënten waar jij van houdt!

2. Antipasti aperitiefbord

Met een aperitiefbord vol lekkers scoor je bij iedereen! Je kan er namelijk alles wat je maar wil op leggen. Heb je bijvoorbeeld gasten die vegan of vegetarisch zijn? Geen probleem! Dan maak je gewoon een deel zonder en een deel mét vlees!

3. Bruchetta met jouw favoriete beleg

Met een lekkere bruchetta kan je verschillende kanten uit. Ga voor een traditionele op basis van tomaten of voeg extra toetsen toe. Je vindt in onze shops alle verse ingrediënten voor de lekkerste en simpelste kersthapjes, zoals voor op je bruchettas. Denk maar aan verse tomaten en andere groenten, tot verschillende soorten kazen en nog zoveel meer!

4. Feestelijke soepjes

Ook met heerlijke soepjes zit je nooit verkeerd, wanneer je op zoek bent naar eenvoudige en lekkere kersthapjes. Kom langs in één van onze shops om ons volledige aanbod aan verse groenten te ontdekken en de allerlekkerste feestelijke soepjes te maken!

5. Kerstkoekjes

Op Kerstmis mogen natuurlijk naast de feestelijke kersthapjes, de kerstkoekjes niet ontbreken! In onze buurtwinkels kan je terecht voor deegwaren, zodat je ze zelf kunt maken! Zit je toch wat in tijdsnood, of ben je gewoon niet echt een bakker? Dan voorzien wij ook heerlijke verse koekjes uit onze warme bakker!

Met onze 5 lekkere en eenvoudige hapjes voor Kerstmis, zorg jij ongetwijfeld voor een spetterend kerstfeest! Aarzel zeker niet om aan onze vriendelijke medewerkers te vragen welke ingrediënten jij nog kan gebruiken voor deze 5 lekkere en eenvoudige hapjes voor Kerstmis!