Home » Promo

Promo van deze maand

Elke maand kan je in onze winkels terecht voor enkele leuke promoties op allerlei producten.
Deze maand kan je genieten van volgende toffe acties:Promo van de maand bij l’Unique

Elke maand hebben wij bij al onze l’Unique shops enkele leuke acties en promo’s. Dit zowel in de bakkerij als de producten in de shop.

Wat kan je allemaal vinden in onze shops?

De shop aan onze tankstations baten we uit onder de merknaam l’Unique. Onze shops zijn enkel te vinden aan onze tankstations, bovendien zijn ze meer dan een gewone tankstation shop. Met de shops van l’Unique willen we meer een buurtwinkel zijn waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt.

Natuurlijk heb je de traditionele zaken die je verwacht in een shop zoals koffie, drankjes (warm en koud), kranten, magazines… Daarnaast heb je in de rekken ook zaken zoals kuis- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes. Er is zelfs een heerlijke bakkerij voor verse broodjes en ander lekkers!

Mag het iets meer zijn?

Buiten de snacks hebben we ook een leuk aanbod in wijnen en biertjes, soms zelfs enkele lokale toppers! Zo proberen we op meer en meer locaties enkele streekproducten aan te bieden, al hangt dit natuurlijk af van buurtwinkel tot buurtwinkel.

En er is nog meer, we hebben ook een hele sectie vol kant- en klare gerechten, groenten, fruit of yoghurt. Je kan er ook terecht voor diepvriesmaaltijden, pizza’s, vers vlees (biefstuk, gehakt, … ) sandwiches en beleg voor er tussen. Daardoor kan je voor alles terecht bij l’Unique.

Op weg naar een verjaardag? Wel stop even bij l’Unique voor een bos bloemen en een leuke wenskaart.

Waar kan ik genieten van de promo van deze maand?

In al onze 24 l’Unique shops!