Home » Promo

Promo van deze maand

Elke maand kan je in onze winkels terecht voor enkele leuke promoties op allerlei producten.
Deze maand kan je genieten van volgende toffe acties:Promo van de maand bij l’Unique

Elke maand hebben wij bij al onze l’Unique shops enkele leuke acties en promo’s. Die vind je zowel in de bakkerij als in de shop terug.

Wat vind je allemaal in onze shops?

De shop aan onze tankstations baten we uit onder de merknaam l’Unique. Onze shops zijn enkel te vinden aan onze tankstations, maar we gaan zoveel verder dan een gewone tankstationshop. Met de shops van l’Unique willen we een buurtwinkel zijn waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt én wilt.

Natuurlijk voorzien wij steeds de traditionele zaken die je verwacht in een shop zoals koffie, drankjes (warm en koud), kranten, magazines en meer. Maar daar stopt het niet bij, je kan ook bij ons terecht als je nood hebt aan zaken zoals kuis- en huishoudproducten, conserven, wc-papier, hygiëneproducten, ijsjes en zelfs babyvoeding vind je terug bij ons!

Wij fungeren ook als jouw favoriete broodjeszaak, waar wij steeds ter plaatse jouw broodjes vers bereiden met het beleg naar jouw keuze. Die kraakverse broodjes worden afgebakken in onze eigen bakkerij.

Mag het iets meer zijn?

Buiten de snacks hebben we ook een leuk aanbod in wijnen en biertjes, soms zelfs enkele lokale bestsellers! Het is ons doel om in zoveel mogelijk winkels bij jou in de buurt enkele streekproducten aan te bieden. Momenteel loopt dat in enkele van onze shops, dewelke dat zijn, ontdek je door gewoon zelf langs te gaan!

En er is nog meer, we hebben ook een hele sectie vol kant- en klare gerechten, groenten, fruit of yoghurt. Je kan er ook terecht voor diepvriesmaaltijden, pizza’s, vers vlees (biefstuk, gehakt, … ) sandwiches en beleg voor er tussen. L’Unique biedt dus alles aan dat jij nodig hebt om jouw dag een productieve start te geven of je avond feilloos in te zetten!

Op weg naar een verjaardag? Wel stop even bij l’Unique voor een bos bloemen en een leuke wenskaart.

Kom zelf genieten van onze maandelijkse promo’s

Je vindt ze elke maand in al onze 25 l’Unique shops! Hou jij van de huiselijke en gezellige sfeer van onze shops en werk je graag met mensen? Dan hebben wij misschien wel dé vacature voor jou! Bekijk onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog!