Home » l’Unique shops » Brugge l’Unique

l’Unique Brugge – Dé beste broodjeszaak van Brugge

De beste broodjeszaak aan het tankstation …

MAES Brugge – Broodjeszaak

Bij l’Unique Brugge, aan het tankstation van MAES aan de Pathoekeweg 74, geniet jij elke dag weer van de lekkerste broodjes in een gezellige omgeving. Jouw favoriete winkel bij jou in de buurt in Brugge voorziet echter niet alleen de beste broodjes, maar laat jou ook smullen van maandelijkse superpromo’s. Wij houden de prijzen scherp, zowel in onze buurtwinkel en broodjeszaak in Brugge, als aan onze pompen!

+32 (0)50 67 55 60
[email protected]

Broodjeszaak in Brugge

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • LPG
  • Gasolie
  • Petroleum
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag06:00 – 20:00
Dinsdag06:00 – 20:00
Woensdag06:00 – 20:00
Donderdag06:00 – 20:00
Vrijdag06:00 – 20:00
Zaterdag08:00 -17:00
ZondagGesloten

Een vers belegd broodje: jouw brandstof tot een geweldig bezoek aan Brugge


Onder l’Unique baten wij de shops aan onze tankstations uit. Onze shops zijn enkel te vinden aan onze tankstations, bovendien zijn ze meer dan een gewone tankstation shop. Met de shops van l’Unique willen we meer een buurtwinkel zijn waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt.

Of je nu een weekendje weg hebt gepland naar Brugge of als local naar dé lekkerste broodjes in jouw buurt zoekt, bij l’Unique ben je altijd welkom. Bij ons geniet je van lekkere suggestiebroodjes of echte klassiekers. Welk broodje is jouw brandstof voor een productieve dag? Laat het ons gerust weten wat jouw favoriet is! Zelfs eventuele speciallekes maken wij met veel plezier voor jou. Daarnaast beschikken wij ook over verschillende verse wraps met kip, zalm of boulet. Ook de fans van warme broodjes laten wij niet in de kou staan. Wij voorzien een ruim warm aanbod, alsook een heel assortiment aan panini’s, waarbij we uiteraard ook steeds rekening houden met onze veggies!

Bij een lekker broodje van onze broodjeszaak en buurtwinkel in Brugge hoort uiteraard ook een verfrissend of juist verwarmend drankje. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan dranken van verschillende merken voor jou in de aanbieding. Wil je daar graag nog een dessertje of iets hartigs bij? Wij bakken alles vers af in onze warme bakkerij.

Proef zelf van onze lekkere en verse broodjes

Wie op zoek is naar een unieke belevenis in een gezellige en toegankelijke buurtwinkel en broodjeszaak in Brugge, vindt alles wat hij of zij nodig heeft bij ons. l’Unique aan het MAES-tankstation in Brugge heeft voor jong en oud wel wat lekkers voor elk uur van de dag. Bezoek onze shop voor de lekkerste broodjeszaak van maandag tot en met zaterdag.

Broodjeszaak in Brugge

MAES Brugge
Pathoekeweg 74
8000 Brugge

+32 (0)50 67 55 60
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/brugge-maes/