Home » l’Unique shops » Brugge l’Unique

l’Unique Brugge – Broodjeszaak in Brugge

De beste broodjeszaak aan het tankstation …

MAES Brugge – Broodjeszaak

Onze L’Unique shop met de beste broodjeszaak in Brugge ligt aan het MAES tankstation op Pathoekeweg 74. Naast een leuke buurtwinkel, broodjeszaak en verse bakkerij kan je er ook terecht voor producten aan de pomp!

+32 (0)50 67 55 60
[email protected]

Broodjeszaak in Brugge

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • LPG
  • Gasolie
  • Petroleum
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag06:00 – 20:00
Dinsdag06:00 – 20:00
Woensdag06:00 – 20:00
Donderdag06:00 – 20:00
Vrijdag06:00 – 20:00
Zaterdag08:00 -17:00
ZondagGesloten

Ontdek in de beste broodjeszaak in Brugge


Onder l’Unique baten wij de shops aan onze tankstations uit. Onze shops zijn enkel te vinden aan onze tankstations, bovendien zijn ze meer dan een gewone tankstation shop. Met de shops van l’Unique willen we meer een buurtwinkel zijn waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt.

Top broodjeszaak

In ons gamma kan je onder andere de traditionele zaken terugvinden die je verwacht in zo’n shop zoals koude- en warme dranken, verse koffie, kranten, magazines… Daarnaast heb je in de rekken ook zaken zoals kuis- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes. Er is zelfs een heerlijke bakkerij voor verse broodjes en ander lekkers!

Kom eens langs in onze buurtwinkel voor een heerlijk broodje of iets van de bakkerij!

Naast onze heerlijke snacks hebben we ook een leuk aanbod in bieren en wijntjes, soms zelfs enkele lokale streekbiertjes. Zo proberen we op meer en meer locaties enkele streekproducten aan te bieden, dit hangt natuurlijk af van shop tot shop.

En er is nog meer, we hebben ook een hele sectie vol kant- en klare gerechten, groenten, fruit of yoghurt. Ook voor diepvriesmaaltijden, pizza’s, vers vlees (biefstuk, gehakt, … ) sandwiches en beleg. Daardoor kan je voor alles terecht bij l’Unique.

Op weg naar een verjaardag? Wel stop even bij l’Unique voor een bos bloemen en een leuke wenskaart.

Broodjeszaak in Brugge

MAES Brugge
Pathoekeweg 74
8000 Brugge

+32 (0)50 67 55 60
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/brugge-maes/

De beste broodjeszaak van Brugge

Als je op zoek bent naar de beste broodjes in Brugge , dan hoef je niet verder te zoeken dan onze zaak. Onze heerlijk bereide broodjes zijn gemaakt van de beste ingrediënten en worden dagelijks vers gebakken. Of je nu zin hebt in een klassieke ham-kaas sandwich of een creatieve vegetarische optie, we hebben voor ieder wat wils. Onze broodjes zijn niet alleen heerlijk, maar ook betaalbaar en snel beschikbaar. Kom vandaag nog langs en ontdek de beste broodjes in Brugge!