Home » l’Unique shops » l’Unique Grobbendonk

l’Unique Grobbendonk – De beste broodjes in Grobbendonk

Aan het tankstation …

ESSO Grobbendonk

Heb je zin in een lekker en vers broodje en woon je in Grobbendonk en omstreken? Dan ben je aan het juiste adres bij l’Unique, gevestigd aan het ESSO-tankstation aan de Leopoldstraat 55 in Grobbendonk. Wij bakken dagelijks onze broodjes zelf af in onze eigen bakkerij, waarna wij ze bereiden met jouw favoriete beleg. Wij beloven steeds betaalbare prijzen in onze buurtwinkel en broodjeszaak in Grobbendonk, niet alleen voor onze opperbeste broodjes, maar ook aan onze pompen.

+32 (014 50 15 60
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:30 – 21:00
Dinsdag05:30 – 21:00
Woensdag05:30 – 21:00
Donderdag05:30 – 21:00
Vrijdag05:30 – 21:00
Zaterdag07:00 – 20:00
Zondag07:00 – 20:00

Kom na een stevige wandel- of fietstocht tot rust in onze broodjeszaak en gezellige winkel in Grobbendonk

Wie al eens graag gaat wandelen of fietsen weet dat Grobbendonk bruist van de prachtige fiets- en wandelroutes. Na de inspanning komt de ontspanning, dus na een stevige wandeling of fietstocht kom je natuurlijk graag even tot rust met een lekker drankje of andere lekkernij. En waar doe je dat beter dan bij je favoriete buurtwinkel en broodjeszaak l’Unique in Grobbendonk? Van hartige snacks tot zoete vieruurtjes, bij ons is er voor ieder wat wils.

Daar stopt het ook niet bij. Wij gaan verder dan een doorsnee tankstationwinkel en bieden enkel verse producten aan. Naast de traditionele producten vind je in onze shops dan ook andere gemaksproducten zoals schoonmaakmiddelen, yoghurt, diepvriesmaaltijden en zelfs verse groenten en vlees. Iedere maand geniet je bij ons ook van aantrekkelijke promo’s.

Ontdek wat onze shop in het bruisende de Kempen jou te bieden heeft

Sta je al te watertanden en wil je zelf ontdekken wat onze broodjeszaak en winkel bij jou in de buurt in Grobbendonk te bieden heeft? Kom dan snel langs en kies jouw favoriete product voor elk moment van de dag uit. Wij beschikken overigens in de Kempen niet enkel over onze broodjeszaak en winkel in Grobbendonk. Je geniet ook van onze dagverse producten in onze winkel in Wijnegem en dat élke dag van de week!

SHOP l’Unique Grobbendonk

ESSO Grobbendonk
Leopoldstraat 55
2280 Grobbendonk

+32 (0)14 50 15 60
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/grobbendonk-esso/