Home » l’Unique shops » l’Unique Sauveniere

l’Unique Sauveniere – De beste broodjes in Sauveniere

Aan het tankstation …

SHELL Sauveniere

Onze l’Unique shop ligt aan het SHELL-tankstation op de Chaussee de Tirlemont 207 in Sauvenière. Bij onze buurtwinkel in Sauvenière vind je niet alleen hoogkwalitatieve producten aan onze pompen, maar je kan er ook terecht voor lekkere verse broodjes, koffiekoeken en andere lekkernijen van onze bakkerij en tal van andere dagelijkse artikelen.

+32 (0)81 39 60 07
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Diesel B7 Supremium
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • V Power Benzine
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:30 – 20:00
Dinsdag05:30 – 20:00
Woensdag05:30 – 20:00
Donderdag05:30 – 20:00
Vrijdag05:30 – 20:00
Zaterdag08:00 – 19:00
Zondag09:00 – 18:00

De deuren van onze broodjeszaak en winkel in Sauvenière staan elke dag voor je open

Heb je nog snel een vers brood nodig met beleg en charcuterie om de boterhammen van jezelf en je gezin te smeren? Of misschien ben je wel onderweg naar een verjaardag maar ben je hé-le-maal vergeten een wenskaart te schrijven voor de jarige. Geen zorgen, onze buurtwinkel en broodjeszaak in Sauvenière opent elke dag met plezier de deuren voor jou. Toegankelijkheid en klantvriendelijkheid blijft hierbij de prioriteit, de medewerkers van jouw buurtwinkel in Sauvenière verwelkomen je steeds met het grootste plezier en zorgen voor jouw unieke belevenis.

Wij zijn dan ook niet ‘zomaar’ een tankstationshop waar je de standaardzaken, zoals koffie en croissants, kunt kopen, wij gaan verder dan dat. Bij ons kan je bijvoorbeeld ook terecht voor babyvoeding, vers vlees en groenten, heerlijke frituursnacks, gezonde salades en nog veel meer!

Naast onze heerlijke snacks hebben we ook een leuk aanbod in bieren en wijntjes, soms zelfs enkele lokale streekbiertjes. Zo proberen we op meer en meer locaties enkele streekproducten aan te bieden, dit hangt natuurlijk af van shop tot shop.

Kom ons bezoeken

Bezoek nu één van onze shops bij jou in de buurt en ontdek wat wij als broodjeszaak en buurtwinkel voor jou kunnen betekenen! Wij beschikken niet alleen over een winkel bij jou in de buurt in Sauvenière, maar voorzien ook de beste broodjes en spetterende promo’s elders in het land. Kom bijvoorbeeld ons aanbod in onze shop in Wilsele, Vlaams-Brabant, eens checken!

SHOP l’Unique Sauveniere

SHELL Sauveniere
Chaussee De Tirlemont 207
5030 Sauveniere

+32 (0)81 39 60 07
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/sauveniere-shell/