Home » l’Unique shops » l’Unique Brasschaat

l’Unique Brasschaat – De beste broodjes in Brasschaat

Heerlijke broodjes in Brasschaat, aan het tankstation …

MAES Brasschaat

Onze L’Unique shop in Brasschaat ligt aan het MAES tankstation op bredabaan 539. Naast een leuke buurtwinkel, heerlijke broodjes en verse bakkerij kan je er ook terecht voor producten aan de pomp!

+32 (0)3 653 55 90
[email protected]

BROODJES IN BRASSCHAAT

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Diesel B7 Supremium
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Gasolie
  • Petroleum
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP voor de beste broodjes in Brasschaat

Maandag05:30 – 21:00
Dinsdag05:30 – 21:00
Woensdag05:30 – 21:00
Donderdag05:30 – 21:00
Vrijdag05:30 – 21:00
Zaterdag06:30 – 20:00
Zondag06:30 – 20:00

Ontdek de beste broodjes in Brasschaat

De shop aan onze tankstations baten we uit onder de merknaam l’Unique. Onze shops zijn enkel te vinden aan onze tankstations, bovendien zijn ze meer dan een gewone tankstation shop. Met de shops van l’Unique willen we meer een buurtwinkel zijn waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt.

Heerlijke broodjes in Brasschaat

Natuurlijk heb je de traditionele zaken die je verwacht in een shop zoals koffie, drankjes (warm en koud), kranten, magazines… Daarnaast heb je in de rekken ook zaken zoals kuis- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes. Er is zelfs een heerlijke bakkerij voor verse broodjes en ander lekkers!
Kom eens langs in onze buurtwinkel voor een heerlijk broodje of iets van de bakkerij!

Buiten de snacks hebben we ook een leuk aanbod in wijnen en biertjes, soms zelfs enkele lokale toppers! Zo proberen we op meer en meer locaties enkele streekproducten aan te bieden, al hangt dit natuurlijk af van buurtwinkel tot buurtwinkel.

En er is nog meer, we hebben ook een hele sectie vol kant- en klare gerechten, groenten, fruit of yoghurt. Ook voor diepvriesmaaltijden, pizza’s, vers vlees (biefstuk, gehakt, … ) sandwiches en beleg voor er tussen. Daardoor kan je voor alles terecht bij l’Unique.

Op weg naar een verjaardag? Wel stop even bij l’Unique voor een bos bloemen en een leuke wenskaart.

SHOP l’Unique Brasschaat

MAES Brasschaat
Bredabaan 539
2930 Brasschaat

+32 (0)3 653 55 90
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/brasschaat-maes/

BROODJES IN BRASCHAAT

Als je op zoek bent naar de beste broodjes in Brasschaat, dan hoef je niet verder te zoeken dan onze zaak. Onze heerlijk bereide broodjes zijn gemaakt van de beste ingrediënten en worden dagelijks vers gebakken. Of je nu zin hebt in een klassieke ham-kaas sandwich of een creatieve vegetarische optie, we hebben voor ieder wat wils. Onze broodjes zijn niet alleen heerlijk, maar ook betaalbaar en snel beschikbaar. Kom vandaag nog langs en ontdek de beste broodjes in Brasschaat!