Home » l’Unique shops » l’Unique Brasschaat

l’Unique Brasschaat – De beste broodjes in Brasschaat

Heerlijke broodjes in Brasschaat, aan het tankstation …

MAES Brasschaat

Welkom bij MAES Brasschaat. Ontdek de beste belegde broodjes in Brasschaat en omstreken in onze L‘Unique shop met broodjeszaak, gelegen op Bredabaan 539, naast het MAES tankstation. Geniet niet alleen van de producten van onze gezellige buurtwinkel en verse bakkerij, maar ook van heerlijke belegde broodjes van topkwaliteit. Vergeet niet dat je bij ons ook terecht kunt voor producten aan de pomp!

+32 (0)3 653 55 90
[email protected]

BROODJES IN BRASSCHAAT

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Diesel B7 Supremium
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Gasolie
  • Petroleum
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP voor de beste broodjes in Brasschaat

Maandag05:30 – 21:00
Dinsdag05:30 – 21:00
Woensdag05:30 – 21:00
Donderdag05:30 – 21:00
Vrijdag05:30 – 21:00
Zaterdag06:30 – 20:00
Zondag06:30 – 20:00

Koel af of warm op in onze gezellige broodjeszaak en buurtwinkel in Brasschaat

Een fikse wandeling door de prachtige bossen van Brasschaat vraagt achteraf natuurlijk voor een lekker warm drankje in de winter of een verfrissende frisdrank in de zomer. Er bestaat geen betere plek om ervan te genieten dan bij onze gezellige buurtwinkel l’Unique in Brasschaat, direct gelegen aan het tankstation van MAES. Heb je er daarnaast ook nog een hongerke van gekregen? Geen zorgen, bij ons vind je heerlijke verse belegde broodjes, vers afgebakken croissants van onze warme bakker of voor de veggies een lekkere salade of andere opties.

Wij verkopen echter naast de meer traditionele producten, zoals warme en koude broodjes, ook tal van andere producten. Zo geniet je bij ons van lekkere diepvriesmaaltijden, diverse soorten yoghurts, vers vlees zoals biefstuk en gehakt en nog veel meer. In sommige shops vind je zelfs exclusieve streekproducten. Kortom, bij l’Unique, jouw buurtwinkel en broodjeszaak in Brasschaat, vind je alles wat je nodig hebt en dat steeds aan scherpe prijzen!

Geniet van onze verse producten

Ben je nog iets vergeten op zondag, zoals een vers brood en beleg, en zijn de supermarkten niet open? Dan ga je toch gewoon langs bij l’Unique Brasschaat! Wij zijn namelijk elke dag open. Je kan zelf ineens je benzinetank volgooien aan een scherpe prijs, om maandag zorgeloos de baan op te kunnen! Of misschien ben je op weg naar onze noorderburen en wil je snel nog profiteren van onze aangename brandstofprijzen en scherpe prijzen in onze shop? Dan stop je aan onze buurtwinkel in Minderhout!

SHOP l’Unique Brasschaat

MAES Brasschaat
Bredabaan 539
2930 Brasschaat

+32 (0)3 653 55 90
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/brasschaat-maes/