Home » l’Unique shops » l’Unique Arendonk

L’Unique Arendonk – De beste belegde broodjes van regio Arendonk

Aan het tankstation …

ESSO Arendonk

Kom je op verkenning in het mooie Arendonk en ben je op zoek naar een heerlijke lunch? Dan zit je bij l’Unique Arendonk op de perfecte plaats. Onze gezellige buurtwinkel op de Schotelven 17 bezit alles wat je nodig hebt wanneer je fan bent van een smoske preparé of onze heerlijke veggie opties wilt ontdekken. Al onze broodjes worden kraakvers afgebakken in onze bakkerij en ter plaatse belegd door onze vriendelijke medewerkers die altijd openstaan voor een babbeltje. Weet daarnaast ook dat je uiteraard altijd welkom bent om je benzinetank vol te gooien aan onze pompen!

+32 (0)14 43 46 84
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Diesel B7 Supremium
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • Petroleum
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:15 – 21:00
Dinsdag05:15 – 21:00
Woensdag05:15 – 21:00
Donderdag05:15 – 21:00
Vrijdag05:15 – 21:00
Zaterdag06:30 – 20:00
Zondag06:30 – 20:00

Ontdek heerlijke broodjes en verfrissende drankjes bij l’Unique in Arendonk

Ben je op zoek naar de allerbeste broodjes, drankjes en andere versnaperingen uit Arendonk of heb je nog snel een brood nodig voor de schoofzak van je kind? Dan zijn de medewerkers van l’Unique, datdirect gelegen is aan het ESSO-tankstation van Oarendoenk, jouw reddende engelen. Vergeet de tijd van ongezellige tankstationwinkels, wij streven ernaar jou te voorzien van werkelijk alles in een persoonlijke setting. Bij ons vind je naast de traditionele items, denk hierbij maar aan koffie, kranten, browet, magazines en meer, ook een breder assortiment. Wij beschikken immers ook over schoonmaak- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes in onze schappen.

Kom langs en geniet van onze dagverse producten

Je zult vast en zeker denken ‘just ehn hunne-eh deh oep m’n toeng pist’ na het eten van de beste belegde broodjes van Arendonk en omstreden. Ben je onderweg naar een verjaardag, maar ben je vergeten een cadeau te gaan halen en zeh geh gesjohreld? Dan vind je in onze shop in Arendonk gelukkig nog een prachtig boeket bloemen en een persoonlijke wenskaart! Heb je de afslag richting Arendonk gemist maar ben je echt aan het watertanden bij het idee aan onze lekkere broodjes en snacks? Geen zorgen, op een halfuurtje sta je gewoon bij onze buurtwinkel in Grobbendonk!

SHOP l’Unique Arendonk

ESSO ARENDONK
Schotelven 17
2370 Arendonk

+32 (0)14 43 46 84
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/arendonk-esso/