Home » l’Unique


A Unique Experience

De l’Unique shops kan je steevast vinden aan een tankstation van het netwerk van MAES. Maar met de shops willen we meer een buurtwinkel zijn dan een tankstation shop. We hebben oog voor kwaliteit, een waaier aan producten en proberen ook steeds lokale producten in de kijker te zetten. L’Unique: verse broodjes bij de buurtwinkel

We proberen een zo uitgebreid mogelijk aanbod voor jou te hebben, zodat je snel iets kan meenemen voor onderweg of gewoon voor thuis. Alles voor ontbijt, lunch en aperitief. Speel je graag op de Lotto of heb je een krant of magazine nodig? Stop even bij l’Unique!

Verse broodjes bij de buurtwinkel

Verse broodjes bij de buurtwinkel

Eén van onze smaakmakers zijn onze heerlijke broodjes. Of je nu op zoek
bent naar een heerlijk broodje préparé, een traditionele smos met hesp of eerder in de markt bent voor een lekkere paninin de broodjes van l’Unique zouden steevast je eerste keus moeten zijn!

Uitstekende kwaliteit aan scherpe prijs

Kwaliteit staat voorop bij onze broodjes en dit aan democratische prijzen.
Onze ingrediënten zijn steeds zo vers als maar kan zijn en de broodjes
worden zorgzaam en met liefde klaargemaakt voor jou!

De ideale buurtwinkel

Naast een ideale plaats om iets mee te nemen wanneer je onderweg bent, proberen we van onze shops ook echte buurtwinkels te maken. Je kan er o.a. kranten, ijsjes, een fris of warm drankje en verse broodjes vinden. Maar ook andere zaken zoals babyvoeding, sauzen, hygiëneproducten,… Vele van onze shops zijn vroeg open en sluiten laat, waardoor je hier makkelijk nog iets kan meenemen. We bieden ook regelmatig leuke promoties aan, hou deze dus zeker in de gaten wanneer je  langskomt.

Enorme waaier aan producten

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor tabakswarenautoproducten, bloemen en een uitgebreid drankenassortiment (Koffie, soft drinks, bier, wijn,…). Dat zijn zaken die je wel verwacht in een shop bij een tankstation, maar bij l’Unique gaan we nog een stap verder. We willen naast een snelle stop tijdens het rijden ook meer een buurtwinkeltje zijn waar je terecht kan voor alles wat je vergeten bent. Zo hebben we ook kuisproducten, wc-papier, wenskaarten, conserven, houtskool, pellets en zo voort!

Bakkerij vol lekkers

Thuis geen brood meer? Stop dan even bij l’Unique voor een baguette! We hebben het allemaal. In een groot aantal van onze shops hebben we een bakkerij waar je kan genieten van heel wat lekkers. Vers gemaakte warme & koude broodjes, koffiekoeken, desserts, worstenbroodjes, hartige snacks en nog veel meer. Je kan altijd telefonisch een bestelling plaatsen.