Home » l’Unique shops » l’Unique Borsbeek

L’Unique Borsbeek – Leuke en gezellige buurtwinkel in Borsbeek

Aan het tankstation …

MAES Borsbeek

Welkom bij MAES en l’Unique Borsbeek. Ontdek de beste buurtwinkel van Borsbeek en omstreken vol dagverse producten. Wij zijn gelegen aan op de Frans Beirenslaan 6, direct aan het tankstation van MAES. Bij ons geniet je niet alleen in de shop van verschillende kwaliteitsvolle producten aan de scherpste prijzen, ook van ons aanbod aan de pomp zal je verstomd staan van verbazing.

+32 (0)3 321 06 25
[email protected]

In de shop

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Gasolie
  • LPG
  • Petroleum
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag06:00 – 20:00
Dinsdag06:00 – 20:00
Woensdag06:00 – 20:00
Donderdag06:00 – 20:00
Vrijdag06:00 – 20:00
Zaterdag09:00 – 18:00
ZondagGesloten

Ontdek het ruime gamma in onze leuke buurtwinkel in Borsbeek

Ben je op zoek naar een snelle, maar lekkere lunch voor op het werk? Of misschien moet je naar een babyborrel of ander feestje en ben je een cadeau vergeten? Geen zorgen, dan spring je gerust binnen in onze leuke en gezellige buurtwinkel in Borsbeek. Onze vriendelijke medewerkers geven je advies over alle producten, waaronder de lokale producten, als deze beschikbaar zijn in de shop. Dat hangt namelijk af van buurtwinkel tot buurtwinkel.

Maar daar stopt jouw exclusieve winkelbelevenis zelfs niet bij. In onze buurtwinkel in Borsbeek bieden wij niet alleen de standaardproducten aan, zoals magazines, drankjes en meer, maar simpelweg alles wat je nodig hebt. Zo heb je in de rekken ook zaken zoals kuis- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes. Er is zelfs een heerlijke bakkerij voor verse broodjes en ander lekkers! Zelfs yoghurt, kant-en-klare – en diepvriesmaaltijden behoren tot de mogelijkheden.

Kom zelf ons aanbod ontdekken

Wil je gaan wandelen in het recreatiegebied in Borsbeek of staat er een bezoek gepland aan Fort 3? Dan ben je maar beter voorzien van een lekkere en uitgebreide picknick die je bij onze buurtwinkel kan samenstellen. Kom snel langs en ontdek ons ruime aanbod. Heb je toch niet helemaal gevonden wat je nodig hebt? Dan helpen onze collega’s van de buurtshop in Ekeren je zonder twijfel verder.

SHOP l’Unique Borsbeek

MAES Borsbeek
Frans Beirenslaan 6
2150 Borsbeek

+32 (0)3 321 06 25
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/borsbeek-maes/