Home » l’Unique shops » l’Unique Antwerpen Kielsbroek

l’Unique Kielsbroek – Heerlijke broodjes in Antwerpen

Aan het tankstation …

ESSO Kielsbroek

Ben jij op zoek naar dé lekkerste broodjes in heel Antwerpen en omstreken? Dan heb je die gevonden in onze shop l’Unique, gelegen aan het ESSO-tankstation aan de Kielsbroek 1. Naast verse belegde broodjes en andere lekkernijen uit onze bakkerij die je een vliegende start van de dag kunnen geven, vind je uiteraard nog steeds verschillende producten aan onze pomp.

+32 (0)3 248 54 57
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7 Supremium
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • CNG
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:30 – 22:00
Dinsdag05:30 – 22:00
Woensdag05:30 – 22:00
Donderdag05:30 – 22:00
Vrijdag05:30 – 22:00
Zaterdag08:00 – 20:00
Zondag08:00 – 20:00

De beste broodjes van Antwerpen vind je bij ons


Onze shops zijn steeds te vinden aan een tankstation van ons netwerk, maar wij zijn zoveel meer dan een tankstationwinkel. In onze gezellige buurtwinkel en broodjeszaak aan ’t Kiel kan je terecht voor verschillende producten. Zo voorzien wij niet alleen de standaardartikelen zoals magazines, koffie, kraslotjes en meer, maar beschikken wij ook over een afdeling voor verse salades, huishoudartikelen, producten voor de wagen en zelfs verse groenten en vers vlees. Wist je trouwens dat in sommige van onze shops zelfs lokale streekproducten terug te vinden zijn? Denk hierbij maar onder andere aan lokale streekbiertjes.

Wij willen steeds betaalbare, maar toch kwalitatieve producten én een unieke belevenis aanbieden, zowel in onze shop als aan onze pompen. Iedere maand kan je daarom ook rekenen op spetterende promo’s op jouw favoriete snacks en drankjes in de winkel van l’Unique bij jou in de buurt!

Laat je helpen door onze enthousiaste en vriendelijke medewerkers

Niet alleen betaalbaarheid en versheid dragen wij hoog in het vaandel, ook klantvriendelijkheid is de hoogste prioriteit in al onze buurtwinkels in België. Onze medewerkers beantwoorden dan ook met veel plezier al jouw vragen en bereiden de lekkerste producten voor jou voor. Klinkt dit als muziek in je oren en zou je zelf ook graag aan de slag gaan in een van onze winkels bij jou in de buurt, bijvoorbeeld als shopmanager in onze broodjeszaak en shop in Tervuren? Bekijk dan snel onze vacaturepagina en solliciteer!

SHOP l’Unique Kielsbroek

ESSO Kielsbroek
Kielsbroek 1
2020 Antwerpen

+32 (0)3 248 54 57
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/antwerpen-kielsbroek-esso/