Home » l’Unique shops » l’Unique Begijnendijk

L’Unique Begijnendijk – Picknicken in het groen met onze lekkere broodjes

Aan het tankstation …

ESSO Begijnendijk

Wil je even op adem komen na een stevige wandeling in de vele groene natuurgebieden van Begijnendijk en dat met een kraakvers belegd broodje en een frisdrankje? Dan kan een bezoekje aan onze buurtwinkel l’Unique aan het ESSO-tankstation, aan de Liersesteenweg 318 in Begijnendijk, zeker niet mankeren. En wanneer niet alleen jij, maar ook je wagen, nood heeft aan wat extra brandstof, kan je terecht bij onze pompen!

+32 (0)16 56 28 80
[email protected]

In de shop

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:30 – 21:00
Dinsdag05:30 – 21:00
Woensdag05:30 – 21:00
Donderdag05:30 – 21:00
Vrijdag05:30 – 21:00
Zaterdag07:00 – 20:00
Zondag07:00 – 20:00

Ontdek de beste broodjes in Begijnendijk bij l’Unique

Bij l’Unique vind je de lekkerste broodjes in Begijnendijk , direct gelegen aan het tankstation. Onze shops, die bekend staan onder de merknaam l’Unique, zijn meer dan alleen gewone tankstationwinkels. We streven ernaar om buurtwinkels te zijn waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt.

Natuurlijk bieden we de traditionele items die je verwacht in een winkel, zoals koffie, warme en koude dranken, kranten, magazines, en nog veel meer. Daarnaast vind je ook een breed assortiment aan schoonmaak- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes in onze schappen. En niet te vergeten, we hebben een heerlijke bakkerij waar we dagelijks verse broodjes en andere lekkernijen bakken!

Kom gerust langs in onze buurtwinkel voor een smakelijk broodje of iets lekkers uit onze bakkerij!

We ontvangen jou met open armen in onze broodjeszaak en buurtwinkel in Begijnendijk

De shop aan onze tankstations baten we uit onder de merknaam l’Unique. Onze shops zijn enkel te vinden aan onze tankstations, maar ze zijn zoveel meer dan een gewone tankstationshop. Bij onze buurtwinkels, zoals in Begijnendijk, vind je een ruim gamma aan noodzakelijke producten zoals schoonmaakproducten, vers brood van onze warme bakker en nog veel meer. Bovendien geniet jij elke maand van onze interessante promo’s! En dat is niet alles, we hebben ook een uitgebreid assortiment aan wijnen en bieren, soms zelfs lokale favorieten. We streven ernaar om op steeds meer locaties lokale producten aan te bieden, hoewel dit natuurlijk kan variëren van buurtwinkel tot buurtwinkel.

Rust uit in onze gezellige shop en geniet van een welverdiend drankje

Ken je Begijnendijk, met de Puttenbergmolen en de Begijn, vanbinnen en vanbuiten en kan jij blindelings een kaart tekenen van het moerasgebied ‘De Meren’? Dan is het de hoogste tijd om uit te rusten met een lekkere snack en een hydraterend drankje. Aarzel dus zeker niet en kom voor heerlijke broodjes en meer snel langs bij onze gezellige buurtwinkel in Begijnendijk of bezoek onze collega’s in onze shop in Bonheiden!

SHOP l’Unique Begijnendijk

ESSO Begijnendijk
Liersesteenweg 318
3130 Begijnendijk

+32 (0)16 56 28 80
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/begijnendijk-esso/