Home » l’Unique shops » l’Unique Maillen

l’Unique Maillen – De beste broodjes in Maillen

Aan het tankstation …

ESSO Maillen

Onze uitgebreide shop l’Unique Maillen ligt aan het ESSO-tankstation op de Chaussee Des Ardennes 4. Wij voorzien niet alleen de beste koude en warme broodjes in de wijde omgeving van Namen, ook als buurtwinkel fungeren wij als een voorziener van alle noodzakelijke producten. Bij ons vind je de beste producten aan een betaalbare prijs, zowel in onze buurtwinkel en broodjeszaak, als aan onze pompen!

+32 (0)81 39 53 66
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • LPG

Openingsuren SHOP

Maandag06:00 – 20:00
Dinsdag06:00 – 20:00
Woensdag06:00 – 20:00
Donderdag06:00 – 20:00
Vrijdag06:00 – 20:00
Zaterdag08:00 – 17:00
Zondag09:00 – 17:00

Even ontsnappen in onze gezellige broodjeszaak en buurtwinkel in Maillen

Een romantisch weekendje of juist een actief gezinsweekend gepland naar het prachtige Domaine de Ronchinne in Maillen en ben je op zoek naar de kers op de taart? Dan kunnen de heerlijke snacks en versbelegde koude en warme broodjes van onze l’Unique shop in Maillen jou ongetwijfeld wel bekoren! Ook wanneer je op zoek bent naar magazines, boeken of andere standaardproducten zit je goed bij ons.

Maar daar stopt het niet! Kom je op zondag moe en voldaan terug van je weekend en heb je écht geen zin meer om te koken? Dan pik je bij ons gewoon een heerlijke maaltijd of een lekker broodje op! In sommige van onze shops kan je zelfs de plaatselijke streekproducten, zoals bieren en wijnen, uitproberen. Je merkt het al, wij zijn van vele markten thuis!

Stop aan onze shop en bekijk ons aanbod met je eigen ogen

Wij kunnen het je wel vertellen, maar je kan het ook gewoon met je eigen ogen komen bekijken en een unieke belevenis ervaren bij ons! Heb je op een saaie zondag plots de onverklaarbare neiging om aan de herfst- of lenteschoonmaak te beginnen maar is je schoonmaakmiddel op? Geen probleem, onze winkel bij jou in de buurt van Maillen is zelfs op zondag open. Wij hebben overigens niet alleen een winkel en broodjeszaak bij jou in de buurt in Maillen en Sauvenière, maar beschikken over maar liefst 25 shops over heel België. Ben jij bijvoorbeeld al langsgeweest in onze broodjeszaak en winkel in Rotem, Limburg? Wij verwelkomen je graag!

SHOP l’Unique Maillen

ESSO Maillen
Chaussee Des Ardennes 4
5330 Maillen

+32 (0)81 39 53 66
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/maillen-esso/