Home » l’Unique shops » l’Unique Wilsele

l’Unique Wilsele – De lekkerste broodjes in Wilsele

Aan het tankstation …

ESSO Wilsele

Bij l’Unique Wilsele, aan het SHELL-tankstation aan de Aarschotsesteenweg 149, maken we écht de lekkerste broodjes van Wilsele en omstreken. Daarnaast is het ook mogelijk om in onze buurtwinkel en broodjeszaak in Wilsele andere producten zoals kant-en-klare maaltijden en wc-papier te kopen. Vergeet ten slotte ook niet dat je aan onze pompen kunt tanken aan een scherpe prijs!

+32 (0)16 44 45 58
[email protected]

In de shop

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • SHELL V Power Benzine
  • Eurosuper 95 E10

Openingsuren SHOP

Maandag08:00 – 17:00
Dinsdag08:00 – 17:00
Woensdag08:00 – 17:00
Donderdag08:00 – 17:00
Vrijdag08:00 – 17:00
Zaterdag08:00 – 17:00
Zondag08:00 – 17:00

Alles wat je nodig hebt binnen handbereik in onze shop in Wilsele

Wanneer je lekker lui in de zetel ligt op zondag, of na een lange werkdag in de week wil je natuurlijk liever niet naar de drukke supermarkt moeten, als die zelfs open is. Wij begrijpen dat bij l’Unique Wilsele én wij willen het je graag gemakkelijk maken. Daarom nodigen we je graag uit in onze gezellige en toegankelijke buurtwinkel en broodjeszaak achter jouw hoek in Wilsele.

Bij ons vind je een ruim aanbod aan basic producten, zoals warme en koude dranken, snacks, magazines en nog veel meer, maar wij verrassen je ook graag met onze uitbreiding daarop. Wij zijn namelijk wel gevestigd aan één van de tankstations van het MAES-netwerk, maar wij zijn zoveel meer dan een tankstationshop. Bij ons wandel je immers ook binnen om babyvoeding, shampoo, wijnen en bieren en nog veel meer producten die je écht nodig hebt te kopen. Dankzij onze bakkerij geniet jij ook elke dag van verse broodwaren, die je kan beleggen met je favoriete charcuterie uit onze toog of koelkasten.

Schiet er je nog iets te binnen dat je nodig hebt? Aarzel dan zeker niet om de vriendelijke medewerkers van onze buurtwinkel en broodjeszaak in Wilsele aan te spreken, zij helpen je met veel plezier verder!

Kom naar onze shop en broodjeszaak en vind alles wat je nodig hebt

Onze deuren staan wagenwijd open voor jou en wij voorzien je graag van het lekkerste broodje tot de beste snacks in onze buurtwinkel en broodjeszaak in Wilsele. Liggen wij een beetje uit de buurt? Geen probleem, wij beschikken over tal van shops, verspreid over heel België. Bezoek ons bijvoorbeeld ook eens in Mechelen.  

SHOP l’Unique Wilsele

SHELL Wilsele
Aarschotsesteenweg 149
3012 Wilsele

+32 (0)16 44 45 58
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/wilsele-shell/