Home » Contact

Contacteer l’Unique

Contacteer l'Unique voor meer info of vragen

Vraag of opmerking?

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je eventueel een suggestie geven? Contacteer dan l’Unique via onderstaand formulier. Wil je rechtstreeks een shop contacteren? Dan kan je de contactgegevens van al onze l’Unique buurtwinkels vinden op de individuele shoppagina. Zo kan je de openingsuren vinden, locatie gegevens alsook telefoonnummer.

Contacteer l’Unique rechtstreeks.

Reedonk 12
2880 BORNEM

+32 3 889 89 89 of +32 78 48 03 14
[email protected]
www.lunique.be

Contact Form Demo

De l’Unique shops kan je steeds vinden op één van de 300 tankstations van MAES Energy & Mobility. Zij hebben stations onder verschillende kleuren, je kan dus een l’Unique shop tegenkomen op een MAES, SHELL of ESSO station. Het onderhoud van deze stations valt dan ook eerder onder MAES dan onder l’Unique. Heb je dus een vraag of suggestie, of wil je gewoon meer info over de MAES stations? Neem dan even een kijkje op www.maesmobility.be.

Op elk van onze tankstations kan je ook klachtenformulieren vinden die je kan invullen en in de bus stoppen of die je binnen kan afgeven in de shops. Onze medewerkers staan klaar om al jouw problemen te verhelpen! Je kan dit formulier ook vinden op de website van MAES.