Home » Buurtwinkel

Buurtwinkel

De shop aan onze tankstations baten we uit onder de merknaam l’Unique. Onze shops zijn enkel te vinden aan onze tankstations, bovendien zijn ze meer dan een gewone tankstation shop. Met de shops van l’Unique willen we meer een buurtwinkel zijn waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt.

Natuurlijk heb je de traditionele zaken die je verwacht in een shop zoals koffie, drankjes (warm en koud), kranten, magazines… Daarnaast heb je in de rekken ook zaken zoals kuis- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes. Er is zelfs een heerlijke bakkerij voor verse broodjes en ander lekkers!

Mag het iets meer zijn?

Buiten de snacks hebben we ook een leuk aanbod in wijnen en biertjes, soms zelfs enkele lokale toppers! Zo proberen we op meer en meer locaties enkele streekproducten aan te bieden, al hangt dit natuurlijk af van buurtwinkel tot buurtwinkel.

En er is nog meer, we hebben ook een hele sectie vol kant- en klare gerechten, groenten, fruit of yoghurt. Ook voor diepvriesmaaltijden, pizza’s, vers vlees (biefstuk, gehakt, … ) sandwiches en beleg voor er tussen. Daardoor kan je voor alles terecht bij l’Unique.

Ben je op weg naar een verjaardag? Wel stop even bij l’Unique voor een bos bloemen en een leuke wenskaart. Wij zorgen steeds voor een unieke belevenis!

Tankstation shop

Bij onze buurtwinkel kan je terecht voor alle producten die je verwacht in een shop aan een tankstation. Maar ook voor een snelle hap onderweg, een kleine snack in de auto, een drankje of een kleine rustpauze met heerlijke koffie. Ook voor je lotto-formulier kan je er terecht en hebben we een waaier aan olie- en auto accessoires.

Seizoensgebonden

Buiten alles wat hierboven vermeld staat hebben een aantal van onze shops ook allerlei producten zoals briketten, BBQ-kolen in de zomer over pellets in de winter. Ontdek hier het aanbod per shop.

Kortom l’Unique heeft meer te bieden dan wat je zou verwachten. Zoek een winkel in jouw buurt en kom eens langs!