Home » l’Unique shops » l’Unique Mechelen

l’Unique Mechelen – De beste broodjes in Mechelen

De beste broodjes kan je vinden aan het tankstation …

ESSO Mechelen – Beste broodjes

Welkom bij ESSO en l’Unique Mechelen! Onze gezellige buurtwinkel en broodjeszaak vind je terug aan het tankstation van ESSO aan de Putsesteenweg 78 in Mechelen. Bij ons kan je niet alleen langskomen voor traditionele én unieke producten, maar stop je ook voor brandstof aan de pompen aan een scherpe prijs.

+32 (0)15 55 01 15
[email protected]

Lekkere broodjes in Mechelen

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP voor de beste broodjes in Mechelen

Maandag06:00 – 22:00
Dinsdag06:00 – 22:00
Woensdag06:00 – 22:00
Donderdag06:00 – 22:00
Vrijdag06:00 – 22:00
Zaterdag08:00 – 22:00
Zondag09:00 – 18:00

Wat mag er op jouw broodje liggen vandaag?

De ene dag is de andere niet. Terwijl je in de winter misschien sna(c)kt naar een warme croissant, juist uit de oven van onze warme bakkerij, grijp je in de zomer misschien meer naar een versbelegde frisse smos kaas met veel groentjes. Gelukkig weten wij bij l’Unique Mechelen maar al te goed wat het betekent om écht lekkere broodjes en snacks te bereiden. Wij bakken zelf onze broodjes en lekkernijen af in onze bakkerij, waarna wij jouw lekker broodje ter plaatse en voor jouw neus voorbereiden. Heb je niet veel tijd? Dan ga je toch gewoon voor sandwiches en onze charcuterie uit de koeling!

Wij blinken in onze buurtwinkel en broodjeszaak in Mechelen echter niet alleen uit in verse belegde broodjes, ook voor minder courante, maar wel broodnodige, producten zit je goed bij ons. Zo beschikken wij ook over yoghurt, producten voor de wagen (zoals bussen AdBlue), kant en klare maaltijden en nog veel meer!

Kom gerust langs in onze buurtwinkel voor een smakelijk broodje of iets lekkers uit onze bakkerij!

Kom langs in onze shop in Mechelen of ontdek één van onze andere shops

In heel België beschikken we over maar liefst 25 l’Unique shops, waarvan 21 in Vlaanderen en 4 in Wallonië. Op die manier heb je altijd wel dé beste broodjeszaak en winkel mét unieke belevenis bij jou in de buurt. Is bijvoorbeeld het product dat je zoekt uitverkocht in Mechelen? Geen zorgen, dan rij je enkele kilometers verder, daar helpen de collega’s van de winkel in Rumst je met veel plezier verder!

SHOP l’Unique Mechelen

ESSO Mechelen
Putsesteenweg 78
2800 Mechelen

+32 (0)15 55 01 15
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/mechelen-esso/