Home » l’Unique shops » l’Unique Minderhout

l’Unique Minderhout – De Beste broodjes in Minderhout

Aan het tankstation …

MAES Minderhout

Ondanks dat je bij l’Unique shop Minderhout dé lekkerste broodjes in de buurt kunt halen, bieden wij nog veel meer aan dan de doorsnee broodjeszaak bij jou in de buurt. Van verse snacks uit onze bakkerij tot schoonmaakmiddelen en producten voor je auto, onze winkel bij jou in de buurt in Minderhout heeft een aanbod waarvan je achterover zal slaan. En laten we hiermee natuurlijk de essentie niet vergeten: aan onze pompen profiteer jij nog steeds van brandstof aan een hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Onze l’Unique shop in Minderhout ligt aan het MAES-tankstation aan de Bredaseweg 1a.

+32 (0)3 314 81 62
[email protected]

In de shop

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • Petroleum
  • LPG
  • Gasolie
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag06:00 – 20:00
Dinsdag06:00 – 20:00
Woensdag06:00 – 20:00
Donderdag06:00 – 20:00
Vrijdag06:00 – 20:00
Zaterdag08:00 – 19:00
Zondag08:00 – 19:00

Heb je iets nodig? Wij voorzien het ongetwijfeld in onze broodjeszaak en buurtwinkel in Minderhout

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor Moederdag of Valentijn? Waarom schenk je dan geen mooi boeketje of misschien wel hét winnende kraslot van onze buurtwinkel en broodjeszaak aan het MAES-station in Minderhout? Misschien heb je nog wel een vers brood en beleg nodig op zondagavond, voor de lunch op maandag? Wat je ook nodig hebt, wij voorzien het zonder twijfel in onze broodjeszaak en winkel in jouw buurt in Minderhout. Wij willen namelijk meer zijn dan een ‘gewone’ tankstationshop en zetten dan ook alles op alles om een toegankelijke en gezellige buurtwinkel te zijn! Wist je dat wij zelfs vers vlees en groenten verkopen in sommige van onze shops? Ook streekproducten zijn op sommige plaatsen beschikbaar.

Ontdek al de leuke promo’s in onze shops

Maandelijks geven wij interessante en leuke promo’s op jouw favoriete producten in de buurtwinkel en broodjeszaak l’Unique in Minderhout. Dat geldt overigens voor alle shops in heel België, dus ook wanneer je bijvoorbeeld onze aangename broodjeszaak en buurtwinkel in Begijnendijk bezoekt. Tot binnenkort?

SHOP l’Unique Minderhout

MAES Minderhout
Bredaseweg 1A
2322 Minderhout

+32 (0)3 314 81 62
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/minderhout-maes/