Home » l’Unique shops » Ruisbroek l’Unique

l’Unique Ruisbroek – De beste broodjes in Ruisbroek

Aan het tankstation …

MAES Ruisbroek

Onze L’Unique shop in Ruisbroek ligt aan het MAES-tankstation op Pullaar 209. Je vindt er niet alleen broodjes in alle maten en smaken en dagverse producten van onze buurtwinkel, je kan er ook met een gerust hart je benzinetank vullen. Wij beloven namelijk steeds producten aan een scherpe prijs in de shop én aan de pomp.

+32 (0)3 866 16 33
[email protected]

In de shop

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Diesel B7 Supremium
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • Petroleum
  • Gasolie
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:30 – 19:30
Dinsdag05:30 – 19:30
Woensdag05:30 – 19:30
Donderdag05:30 – 19:30
Vrijdag05:30 – 19:30
Zaterdag08:00 – 17:00
ZondagGesloten

Genieten van de lekkerste broodjes van Ruisbroek en omstreken

Of je nu inwoner van Ruisbroek bent en wilt overstappen naar de broodjeszaak met dé lekkerste broodjes bij jou in de buurt, of je komt uitwaaien in het prachtige Hof ter Zielbeek met het jachtpaviljoen en de charmante Lourdesgrot, bij ons ben je altijd welkom. Wij bereiden elke dag verse broodjes voor jou én voorzien je nog van tal van andere producten.

Zo zijn wij ook dé buurtwinkel in Ruisbroek waar je langskomt voor al jouw favoriete en nodige producten. Zit je bijvoorbeeld zonder babyvoeding of heb je nog niets op het menu staan voor vanavond, maar heb je geen zin en tijd om naar de drukke supermarkt te gaan? Dan kom je gewoon langs bij l’Unique, jouw winkel in Ruisbroek! Wij zijn immers méér dan een traditionele shop aan een tankstation.

Naast onze heerlijke snacks hebben we ook een leuk aanbod in bieren en wijntjes, soms zelfs enkele lokale streekbiertjes. Zo proberen we op meer en meer locaties enkele streekproducten aan te bieden, dit hangt natuurlijk af van shop tot shop.

Begin stralend aan je dag met de producten van onze buurtwinkel

Kom langs in één van onze 25 shops om ons uitgebreid aanbod aan verse producten zelf te ontdekken. Wij beschikken over winkels in heel België, zodat er zeker altijd één in jouw buurt is. Zo is er niet alleen onze broodjeszaak en buurtwinkel in Ruisbroek, ook onze shop in Kortemark, bijvoorbeeld is the place to be voor al jouw dagverse producten!

SHOP l’Unique Ruisbroek

MAES Ruisbroek
Pullaar 209
2870 Ruisbroek Puurs-Sint-Amands

+32 (0)3 866 16 33
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/ruisbroek-maes/