Home » l’Unique shops » l’Unique Duffel

l’Unique Duffel – De beste broodjes in Duffel en omstreken

Aan het tankstation …

ESSO Duffel

Welkom in het gezellige Duffel en welkom bij ESSO en l’Unique Duffel. Bij onze broodjeszaak en buurtwinkel geniet je niet alleen van heerlijke en vers belegde broodjes aan betaalbare prijzen, maar ook van scherpe prijzen aan de pomp. Ben jij verlekkerd op smoskes en andere lekkernijen? Dan zit je bij onze buurtwinkel en broodjeszaak aan de Lintsesteenweg 2 in ieder geval al op de juiste plaats!

+32 (0)15 79 33 77
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Diesel B7 Supremium
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens

Openingsuren SHOP

Maandag06:00 – 20:00
Dinsdag06:00 – 20:00
Woensdag06:00 – 20:00
Donderdag06:00 – 20:00
Vrijdag06:00 – 20:00
Zaterdag08:00 – 17:00
Zondag08:00 – 17:00

Kom tot rust in onze gezellige broodjeszaak en buurtwinkel in Duffel

Wil je graag even tot rust komen na een inspannende wandeling door het prachtig groene Duffel? Dan is onze leuke buurtwinkel en broodjeszaak l’Unique éxact wat je nodig hebt. Wij voorzien je graag van zowel warme drankjes als koffie, thee, chocomelk en meer als verfrissende drankjes van diverse merken en in verschillende smaken.

Maar, wij onderscheiden ons van andere tankstationshops door een tikkeltje verder te gaan in ons aanbod. Bij ons kan je namelijk ook terecht voor verse groenten en vers vlees, diepvriesmaaltijden, een lekkere aperitief en nog veel meer. Ben je bijvoorbeeld vergeten een brood en beleg voor in de brooddoos te voorzien? Geen probleem, de grootste troeven van onze gezellige broodjeszaken en vooral aangename buurtwinkels zijn niet alleen de enorme waaier aan producten en de scherpe prijzen, ook in onze wijde openingsuren blinken wij uit. Heb je bijvoorbeeld nog een laat of juist vroeg bezoek gepland aan het Fort of de kasteelruïne Ter Elst, waar het mooie Duffel zo bekend voor staat? Dan kan je steeds bij ons terecht. Wij zijn zelfs open op zondagen!

Kom langs en ontdek zelf waarvoor wij staan

Bij l’Unique Duffel staat een unieke belevenis centraal. Wij willen als winkel en broodjeszaak aan het ESSO-station meer zijn dan gewoon een tankstationwinkel. Aarzel dus zeker niet om langs te komen en zelf onze gezelligheid te ervaren. Je vindt ons niet alleen terug in Duffel, maar verspreid over het gehele land. Zo beschikken wij over shops in Destelbergen tot zelfs aan de grens met Nederland! Zo zijn wij altijd bij jou in de buurt.

SHOP l’Unique Duffel

ESSO Duffel
Lintsesteenweg 2
2570 Duffel

+32 (0)15 79 33 77
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/duffel-esso/