Home » l’Unique shops » l’Unique Kortemark

l’Unique Kortemark – De lekkerste broodjes in Kortemark

Aan het tankstation …

SHELL Kortemark

Wij willen je graag verwelkomen bij l’Unique Kortemark, aan het SHELL-tankstation op de Staatsbaan 28. Hier kan je onder meer terecht voor de lekkerste broodjes van Kortemark en omstreken of een smakelijke zoete of hartelijke snack van onze bakkerij. Door al deze lekkernijen zou je al bijna vergeten dat je bij ons ook aan het juiste adres bent om aan een scherpe prijs te tanken aan onze pompen!

+32 (0)51 48 08 68
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • Gasolie
  • V Power Benzine
  • Petroleum
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:30 – 19:00
Dinsdag05:30 – 19:00
Woensdag05:30 – 19:00
Donderdag05:30 – 19:00
Vrijdag05:30 – 19:00
Zaterdag08:00 – 17:00
ZondagGesloten

Bij l’Unique smul je van de beste broodjes uit heel Kortemark

Wij zijn niet zomaar een shop aan een van onze tankstations, maar willen onze klanten meer aanbieden dan enkel de standaardproducten. Je vindt in onze buurtwinkel en broodjeszaak met andere woorden niet enkel koffie, broodjes, frisdrank, snacks en meer, maar ook de alledaagse noodzakelijke producten. Ben je bijvoorbeeld onderweg van je werk naar huis en heb je lang in de file gestaan? Dan stop je gewoon aan een van onze winkels bij jou in de buurt voor een lekkere maaltijd of een diepvriespizza. Zo hoef jij niet meer naar de drukke supermarkt te gaan, maar kom je gewoon langs in onze gezellige en toegankelijke buurtwinkel in Kortemark of elders in België! Wij beschikken over maar liefst 25 l’Unique shops, waaronder verschillenden in Antwerpen en zelfs één in Namen, namelijk in Maillen.

Of misschien ben je het prachtige natuurdomein De Krekemeersen gaan bezoeken of ben je onderweg naar daar en zoek je nog een lekkere picknick? In welke gevallen dan ook, de deuren van onze shop(s) staan altijd open voor jou en onze medewerkers bereiden met veel plezier de lekkerste koude én warme broodjes en snacks van heel Kortemark voor jou!

Kom langs en ontdek zelf wat wij jou te bieden hebben

Wij kunnen je er wel over vertellen, maar je komt het beste gewoon zelf het ruime aanbod van onze buurtwinkel en broodjeszaak in Kortemark ontdekken! Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van ’s ochtends tot ’s avonds. Bekijk ook zeker eerst even of er geen leuke promo op jouw favoriete producten staat!

SHOP l’Unique Kortemark

SHELL Kortemark
Staatsbaan 28
8610 Kortemark

+32 (0)51 48 08 68
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/kortemark-shell/