Home » l’Unique shops » l’Unique Destelbergen

l’Unique Destelbergen – De beste broodjes in Destelbergen

Aan het tankstation …

ESSO Destelbergen

Onze L’Unique shop in Destelbergen ligt aan het ESSO tankstation op Laarnebaan 1. Naast een leuke buurtwinkel, heerlijke broodjes en verse bakkerij kan je er ook terecht voor producten aan de pomp!

+32 (0)9 230 75 83
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag06:00 – 20:00
Dinsdag06:00 – 20:00
Woensdag06:00 – 20:00
Donderdag06:00 – 20:00
Vrijdag06:00 – 20:00
Zaterdag08:00 – 19:00
ZondagGesloten

Ontdek de lekkerste broodjes in Destelbergen

De shop aan onze tankstations baten we uit onder de merknaam l’Unique. Onze shops zijn enkel te vinden aan onze tankstations, bovendien zijn ze meer dan een gewone tankstation shop. Met de shops van l’Unique willen we meer een buurtwinkel zijn waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt.

Natuurlijk heb je de traditionele zaken die je verwacht in een shop zoals koffie, drankjes (warm en koud), kranten, magazines… Daarnaast heb je in de rekken ook zaken zoals kuis- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes. Er is zelfs een heerlijke bakkerij voor verse broodjes en ander lekkers!
Kom eens langs in onze buurtwinkel voor een heerlijk broodje of iets van de bakkerij!

Buiten de snacks hebben we ook een leuk aanbod in wijnen en biertjes, soms zelfs enkele lokale toppers! Zo proberen we op meer en meer locaties enkele streekproducten aan te bieden, al hangt dit natuurlijk af van buurtwinkel tot buurtwinkel.

En er is nog meer, we hebben ook een hele sectie vol kant- en klare gerechten, groenten, fruit of yoghurt. Ook voor diepvriesmaaltijden, pizza’s, vers vlees (biefstuk, gehakt, … ) sandwiches en beleg voor er tussen. Daardoor kan je voor alles terecht bij l’Unique.

Op weg naar een verjaardag? Wel stop even bij l’Unique voor een bos bloemen en een leuke wenskaart.

SHOP l’Unique Destelbergen

ESSO Destelbergen
Laarnebaan 1
9070 Destelbergen

+32 (0)9 230 75 83
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/destelbergen-esso/