Home » l’Unique shops » l’Unique Destelbergen

L’Unique Destelbergen – Dé beste broodjes in Destelbergen en omstreken

Aan het tankstation …

ESSO Destelbergen

Bij l’Unique Destelbergen, gelegen aan het ESSO-tankstation op de Laarnebaan 1, smeren onze enthousiaste medewerkers ter plaatste dé allerlekkerste broodjes. De broodjes worden afgebakken in onze bakkerij zelf, waarna ze bereid worden met jouw favoriete beleg. Met andere woorden, je geniet in onze buurtwinkel en broodjeszaak in Destelbergen dus steeds van kraakverse broodjes aan een scherpe prijs. Daarnaast kan je ineens je auto voltanken. Zeg nu zelf, gemakkelijker kan toch niet?

+32 (0)9 230 75 83
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag06:00 – 20:00
Dinsdag06:00 – 20:00
Woensdag06:00 – 20:00
Donderdag06:00 – 20:00
Vrijdag06:00 – 20:00
Zaterdag08:00 – 19:00
ZondagGesloten

Heerlijke en verse broodjes in alle maten en smaken vind je in onze buurtwinkel in Destelbergen

Ben jij fan van een standaardbroodje, zoals een sandwich met kaas en ham, of kan een specialleke jou wel bekoren? In beide gevallen vind je vast en zeker jouw smaak en favoriete broodje in onze winkel in jouw buurt in Destelbergen. Wij voorzien maandelijks ook niet alleen heerlijke suggestiebroodjes, maar ook aantrekkelijke promo’s op jouw favoriete drankjes, snacks en meer.

Natuurlijk bieden we de traditionele items die je verwacht in een winkel, zoals koffie, warme en koude dranken, kranten, magazines, en nog veel meer. Daarnaast vind je ook een breed assortiment aan schoonmaak- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes in onze schappen. En niet te vergeten, we hebben een heerlijke bakkerij waar we dagelijks verse broodjes en andere lekkernijen bakken!

Het aanbod van buurtwinkel in Destelbergen of in onze andere shops elders in het gehele land, zoals onze buurtwinkel in het Antwerpse Kielsbroek, gaat echter verder dan lekkere en belegde broodjes. Je kan namelijk ook terecht in onze shop in Destelbergen en elders voor tal van andere producten. Van diepvriesmaaltijden tot salades met verschillende ingrediënten tot zelfs vers vlees, zoals biefstuk en gehakt, verse groenten en nog zo veel meer. Bij ons kan je zelfs last minute een boeketje bloemen en een geschenkkaart vinden, als je de verjaardag van iemand vergeten bent.

Kom het gemotiveerde team van onze broodjeszaak en shop in Destelbergen versterken

Ben je nog op zoek naar een uitdagende job of wil je graag een centje bijverdienen als flexi in een fijne en gezellige omgeving? Bekijk dan zeker de vacatures van onze broodjeszaak in Destelbergen of van een andere shop eens en solliciteer. Samen met je collega’s ontvang jij elke dag met veel plezier onze fijne klanten en bereid je de allerlekkerste broodjes en meer voor!

SHOP l’Unique Destelbergen

ESSO Destelbergen
Laarnebaan 1
9070 Destelbergen

+32 (0)9 230 75 83
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/destelbergen-esso/