Home » l’Unique shops » l’Unique Rotem

l’Unique Rotem – De Beste broodjes in Rotem

Aan het tankstation …

MAES Rotem

Welkom bij MAES Rotem. Ontdek de beste belegde broodjes in Rotem en omstreken in onze L‘Unique shop met broodjeszaak, gelegen aan Rijksweg 760, naast het MAES tankstation. Geniet niet alleen van een gezellige buurtwinkel en verse bakkerij, maar ook van heerlijke belegde broodjes van topkwaliteit. Vergeet niet dat je bij ons ook terecht kunt voor producten aan de pomp!

+32 (0)89 39 35 66
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Petroleum
  • Gasolie
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag06:30 – 20:00
Dinsdag06:30 – 20:00
Woensdag06:30 – 20:00
Donderdag06:30 – 20:00
Vrijdag06:30 – 20:00
Zaterdag08:00 – 17:00
Zondag08:00 – 17:00

Ontdek de beste broodjes in Rotem bij l’Unique

Bij l’Unique vind je de lekkerste broodjes in Rotem, direct gelegen aan het MAES-tankstation. Onze shops, die bekend staan onder de merknaam l’Unique, zijn meer dan alleen gewone tankstationwinkels. We streven ernaar om buurtwinkels te zijn waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt.

Natuurlijk bieden we de traditionele items die je verwacht in een winkel, zoals koffie, warme en koude dranken, kranten, magazines, en nog veel meer. Daarnaast vind je ook een breed assortiment aan schoonmaak- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes in onze schappen. En niet te vergeten, we hebben een heerlijke bakkerij waar we dagelijks verse broodjes en andere lekkernijen bakken!

Kom gerust langs in onze buurtwinkel voor een smakelijk broodje of iets lekkers uit onze bakkerij!

Naast onze uitstekende broodjes in Rotem bieden we nog veel meer lekkernijen!

En dat is niet alles, we hebben ook een uitgebreid assortiment aan wijnen en bieren, soms zelfs lokale favorieten! We streven ernaar om op steeds meer locaties lokale producten aan te bieden, hoewel dit natuurlijk kan variëren van buurtwinkel tot buurtwinkel.

En er is nog meer! We hebben ook een hele sectie met kant-en-klare gerechten, groenten, fruit en yoghurt. Daarnaast vind je bij ons diepvriesmaaltijden, pizza’s, vers vlees zoals biefstuk en gehakt, sandwiches en beleg. Bij l’Unique kun je dus voor alles terecht.

Op weg naar een verjaardag? Maak even een tussenstop bij l’Unique voor een bos bloemen en een mooie wenskaart.

SHOP l’Unique Rotem

MAES Rotem
Rijksweg 760
3650 Rotem

+32 (0)89 39 35 66
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/rotem-maes/