Home » l’Unique shops » l’Unique Brugge

l’Unique Brugge – De beste broodjes in Brugge

De beste broodjes in Brugge kan je vinden aan het tankstation …

SHELL Brugge – Beste broodjes

De beste broodjes in Brugge kan je vinden in onze L’Unique shop aan het SHELL tankstation op Pathoekeweg 122B. Naast een leuke buurtwinkel, heerlijke broodjes en verse bakkerij kan je er ook terecht voor producten aan de pomp!

+32 (0)50 31 54 56
[email protected]

BROODJES IN BRUGGE

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • Gasolie
  • V Power Benzine
  • Petroleum
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:00 – 18:30
Dinsdag05:00 – 18:30
Woensdag05:00 – 18:30
Donderdag05:00 – 18:30
Vrijdag05:00 – 18:30
Zaterdag07:00 – 16:00
ZondagGesloten

Ontdek de beste broodjes in Brugge

De shop aan onze tankstations baten we uit onder de merknaam l’Unique. Onze shops zijn enkel te vinden aan onze tankstations, bovendien zijn ze meer dan een gewone tankstation shop. Met de shops van l’Unique willen we meer een buurtwinkel zijn waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt.

Beste broodjes in Brugge

Natuurlijk heb je de traditionele zaken die je verwacht in een shop zoals koffie, drankjes (warm en koud), kranten, magazines… Daarnaast heb je in de rekken ook zaken zoals kuis- en huishoudproducten, conserven, wc-papier en ijsjes. Er is zelfs een heerlijke bakkerij voor verse broodjes en ander lekkers!
Kom eens langs in onze buurtwinkel voor een heerlijk broodje of iets van de bakkerij!

Buiten de snacks hebben we ook een leuk aanbod in wijnen en biertjes, soms zelfs enkele lokale toppers! Zo proberen we op meer en meer locaties enkele streekproducten aan te bieden, al hangt dit natuurlijk af van buurtwinkel tot buurtwinkel.

En er is nog meer, we hebben ook een hele sectie vol kant- en klare gerechten, groenten, fruit of yoghurt. Ook voor diepvriesmaaltijden, pizza’s, vers vlees (biefstuk, gehakt, … ) sandwiches en beleg voor er tussen. Daardoor kan je voor alles terecht bij l’Unique.

Op weg naar een verjaardag? Wel stop even bij l’Unique voor een bos bloemen en een leuke wenskaart.

SHOP l’Unique Brugge

SHELL Brugge
Pathoekeweg 122b
8000 Brugge

+32 (0)18 31 54 56
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/brugge-shell/

De Beste broodjes in Brugge

Op zoek naar de beste broodjeszaak in Brugge? Dan hoef je niet verder te zoeken! Onze zaak is bekend om onze heerlijk bereide broodjes, gemaakt van de beste ingrediënten. Of je nu zin hebt in een klassieke ham-kaas sandwich, een gezonde salade of een creatieve vegetarische optie, wij hebben voor ieder wat wils. Onze broodjes worden dagelijks vers gebakken en zijn betaalbaar en snel beschikbaar. Onze vriendelijke en professionele medewerkers zorgen ervoor dat je je thuis voelt in onze zaak. Kom vandaag nog in de beste broodjeszaak in Brugge.