Home » l’Unique shops » l’Unique Brugge

l’Unique Brugge – De gezelligste winkel bij jou in de buurt

De gezelligste winkel met het meest uitgebreide aanbod bij jou in de buurt in Brugge vind je bij:

SHELL BRUGGE – de shop die écht over alles beschikt

Heb je je benzinetank volgetankt aan een scherpe prijs aan ons SHELL-tankstation in Brugge en heb je zin in een lekkere snack of een verfrissend drankje? Dan loop je gewoon binnen in onze buurtwinkel l’Unique, die is gelegen aan het tankstation op Pathoekeweg 122B in Brugge!

+32 (0)50 31 54 56
[email protected]

BROODJES IN BRUGGE

In de shop

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • Gasolie
  • V Power Benzine
  • Petroleum
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:00 – 18:30
Dinsdag05:00 – 18:30
Woensdag05:00 – 18:30
Donderdag05:00 – 18:30
Vrijdag05:00 – 18:30
Zaterdag07:00 – 16:00
ZondagGesloten

Een snelle snack of een hele maaltijd; je vindt het allemaal in onze shop in Brugge

Van snelle snacks, waaronder worsten- of kaasbroodjes, tot gehele kant-en-klare maaltijden en zelfs vers gehakt en verse biefstuk, het aanbod van onze winkel bij jou in de buurt in Brugge, is bijna eindeloos! Ook vers belegde broodjes en warme dranken staan bij ons op de menu. Elke vroege vogel kan dan weer genieten van een verse croissant of chocoladebroodje van onze warme bakkerij.

Wist je trouwens dat sommige van onze buurtwinkels zelfs lokale producten voorzien? Ga dus voor een plaatselijk biertje of wijntje en leer de streek vanbinnen en vanbuiten kennen! Met andere woorden, het Venetië van het noorden kent voor jou binnenkort geen enkel geheim meer.

Maandelijks zetten wij ook verschillende van onze bestsellers in de kijker door spetterende promo’s aan te bieden. Zo zijn wij niet alleen de scherpste om bij te tanken, maar bieden wij ook in onze shops en buurtwinkels dé allerscherpste prijzen aan!

Ervaar jouw unieke belevenis in onze shops

Wij zetten alles op alles om een gezellige winkel bij jou in de buurt van Brugge en omstreken te zijn. Wij stellen dan ook een uitgebreid vers aanbod én klantvriendelijkheid als hoogste prioriteit. Dat geldt niet alleen voor onze Brugse shop op nummer 122B, maar ook voor onze tweede exclusieve shop in Brugge, Pathoekeweg 74! Wij verwelkomen jou graag voor een unieke belevenis!

SHOP l’Unique Brugge

SHELL Brugge
Pathoekeweg 122b
8000 Brugge

+32 (0)18 31 54 56
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/brugge-shell/

De beste broodjes in Brugge

Op zoek naar de beste broodjeszaak in Brugge? Dan hoef je niet verder te zoeken! Onze zaak is bekend om onze heerlijk bereide broodjes, gemaakt van de beste ingrediënten. Of je nu zin hebt in een klassieke ham-kaas sandwich, een gezonde salade of een creatieve vegetarische optie, wij hebben voor ieder wat wils. Onze broodjes worden dagelijks vers gebakken en zijn betaalbaar en snel beschikbaar. Onze vriendelijke en professionele medewerkers zorgen ervoor dat je je thuis voelt in onze zaak. Kom vandaag nog in de beste broodjeszaak in Brugge.