Home » l’Unique shops » l’Unique Ekeren

l’Unique Ekeren – De beste broodjes in Ekeren én omstreken

Aan het tankstation …

ESSO Ekeren

Welkom bij l’Unique en ESSO Ekeren aan de Leugenberg 204! Niet alleen vind je in onze broodjeszaak de allerlekkerste en zonder twijfel de beste broodjes, wij fungeren ook graag als een gezellige winkel bij jou in de buurt van Ekeren, die een brede waaier aan producten voorziet. Van verse croissants tot een mooi boeket bloemen en zelfs de noodzakelijke artikelen voor je wagen, voor ieder is er wat wils bij ons. En natuurlijk niet te vergeten, aan onze pompen geniet je nog steeds van brandstof aan een vlijmscherpe prijs!

+32 (0)3 665 24 02
[email protected]

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Diesel B7 Supremium
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:30 – 21:00
Dinsdag05:30 – 21:00
Woensdag05:30 – 21:00
Donderdag05:30 – 21:00
Vrijdag05:30 – 21:00
Zaterdag07:00 – 21:00
Zondag07:00 – 21:00

In onze broodjeszaak en buurtwinkel in Ekeren ontdek jij de beste broodjes

Bij onze buurtwinkel en broodjeszaak l’Unique in Ekeren kan je terecht voor lekkere vers belegde broodjes. Onze medewerkers bakken de broodjes zelf af in onze warme bakkerij, waarna ze deze on the spot voor jou beleggen met je favoriete charcuterie. Van sandwiches en pistolets met kaas of hesp tot lekkere suggestiebroodjes met speciale ingrediënten, bij ons zijn de mogelijkheden uitgebreid!

Wij vinden het belangrijk om voor jou niet enkel een tankstationshop te zijn, maar een verwelkomende én betaalbare winkel bij jou in de buurt in Ekeren. Daarom bieden wij ook heerlijke bieren, wijnen en andere lekkere dranken aan. Heb je bijvoorbeeld een etentje of heb je zin in een vrijdagavondborrel op kantoor? Geen probleem, dankzij ons ruime aanbod aan alcoholische én non-alcoholische dranken, maak jij iedereen gelukkig! Je verrast zelfs op een warme zomerdag je collega’s, familie, vrienden, kindjes of andere dierbaren met een verkoelend ijsje. Je merkt het al, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd evenement.

Profiteer van onze gemakkelijke openingsuren

Ben jij een vroege vogel of verkies je eerder de avond? In alle gevallen kan je steeds bij ons terecht. Voor de openingstijd en na de sluitingstijd van andere winkels zijn en blijven wij namelijk voor je geopend voor de beste broodjes of een lekkere zak chips voor tijdens het televisiekijken. De meeste van onze shops, zoals onze winkel en broodjeszaak in Brasschaat en Ekeren, zijn zelfs open op zondag. Tot snel!

SHOP l’Unique Ekeren

ESSO Ekeren
Leugenberg 204
2180 Ekeren

+32 (0)3 665 24 02
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/ekeren-esso/