Home » l’Unique shops » l’Unique Gosselies

l’Unique Gosselies – De beste en lekkerste broodjes in Gosselies

Aan het tankstation …

ESSO Gosselies

De l’Unique shop van Gosselies is gelegen aan het ESSO-tankstation aan de Rue Robesse 1. De medewerkers van onze broodjeszaak en buurtwinkel in Gosselies ontvangen je met open armen voor vers belegde broodjes, lekkere drankjes en nog zo véél meer. Uiteraard kan je nog steeds gewoon gebruikmaken van onze pompen, waar brandstof aan de scherpste prijs uitstroomt!

+32 (0)71 87 61 10
[email protected]

Broodjes Gosselies

In de shop

Aan de pomp

  • Diesel B7
  • Eurosuper 95 E10
  • Superplus 98 E5
  • Adblue personenwagens
  • AdBlue vrachtwagens
  • LPG
  • Hoge debiet pomp

Openingsuren SHOP

Maandag05:00 – 20:00
Dinsdag05:00 – 20:00
Woensdag05:00 – 20:00
Donderdag05:00 – 20:00
Vrijdag05:00 – 20:00
Zaterdag06:00 – 19:00
Zondag08:00 – 19:00

Stop bij onze winkel en broodjeszaak in Gosselies en ontdek zelf ons ruime aanbod

Wist je dat je bij ons niet alleen langskomt voor heerlijke versbelegde broodjes, maar ook voor tal van andere producten? Wij zijn een buurtwinkel die verder gaat dan ‘zomaar’ een tankstationshop. Wij bieden niet alleen een lekkere kop warme koffie, met een verse koffiekoek van onze warme bakker, maar staan ook klaar voor een lekkere aperitief in het weekend. Zelfs wanneer je Moederdag vergeten bent en nog snel een boeket bloemen of lekkere chocolade wilt voorzien, zijn wij jouw perfecte winkel in de buurt van Gosselies.

Verder voorzien wij graag vers brood met beleg, verse groenten, heerlijke snacks en zelfs vers vlees zoals gehakt en biefstuk. Zelfs na een drukke dag op kantoor of op een luie zondag kan je bij ons terecht voor diepvries- en kant-en-klare maaltijden. Zo beschikken wij over producten die écht iedereen aanspreken!

Geniet van de verse producten van onze buurtwinkel

Heb je de afslag gemist maar wil je toch graag genieten van de unieke belevenis die l’Unique jou te bieden heeft? Geen zorgen! Wij beschikken over verschillende broodjeszaken en buurtwinkels, verspreid over heel België. Kom bijvoorbeeld ook zeker eens langs bij onze shop in Haine-Saint-Paul!

SHOP l’Unique Gosselies

ESSO Gosselies
Rue Robesse 1
6041 Gosselies

+32 (0)71 87 61 10
[email protected]
https://www.maesmobility.be/nl/tankstation/gosselies-esso/